U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. -. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Sådan tilbereder du bøf stroganoff. Paprika – som retten indeholder – var ikke til at opdrive eller betale dengang i zartiden, så derfor var det kun for de ”mægtige”
Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Her har jeg vist et par bøffer og nogle strimler som egner sig perfekt til pitabrød eller lignende. Det gøres ved at lave en bolle af mel og vand og så vaske kulhydrat ud af bollen, til man står med en gluten-protein-bolle
Kom kødet med og tilsidst den røde peberfrugt. Kom fløden i og kog det godt igemmen til kødet er mørt. 500 g oksekød i tern 1 li vand 2 okse bouillon terninger 1 då tomatpuré 1/2 li fløde 4 store gullerødder i tern 2 store løg i tern 2 røde peberfrugt i tern 1 tsk paprika Salt Peber Svits gullerødder og løg til de er søde og møre
De smager fantastisk og er nemme at tilberede. Server kødet til de gorgonzola bagte asparges. Bøf med ovnbagt asparges og gorgonzola2 bundter grønne asparges150 gr gorgonzola3 spsk olivenolie1 spsk hvid balsamicoBræk enderne af aspargeserne og skyl dem. Sæt bradepanden i ovnen i 10-12 minutter til osten bobler. 6 bøfferPeberOlieHavsaltKrydrbøfferne med peber og pensl med olie. Lad bøfferne trække i 10 minutter. 6 bøffer
Oksekød i tern – yderlår, det man bruger til benløse fugle, er godt. Ikke som i Hamburg, hvor de ikke spiser hamburgerryg (der kalder de det Kasseler Braten…), eller i Wien, hvor de ikke spiser wienerbrød – eller i Paris, hvor de ikke spiser pariserbøf
Mos imens kartoflerne, spæd med kartoffelvand eller lun mælk, til mosen har en passende konsistens, tilsæt olivenolie eller smør og smag til med salt og peber
8. s. t. k. v. i. l. d. b. ø. f. e. r. 6. -. 7. 0. g. a. m. 1. /. 2. q. u. h. æ. n. ,. p. S. o. H. å. 4. G. 5. 3. c. (. ). I. K. E. L. C. F. B. j. D. y. A
Til denne bøf har jeg kreeret en lidt “mandet” salat, som står godt til den ferske kødsmag. Sommeren er her (i hvert fald i kalenderen), og det er tid til at grille
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.