Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Skyl persille og basilikum, lad det dryppe af, og hak det. Skær kyllingen i mundrette stykker, og kom den i fadet sammen med pasta og tomatpassata/hakkede tomater
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Vi er noglefeta-grise herhjemme, så vi kommer ret meget feta i (ca. Det er ikke raketvidenskab nej, men hvis jeg kan give jer lidt inspiration til noget let oglækkert tilbehør til maden, ja så er mit formål nået
- Kyllingen skæres i tern og krydres med Spice Mixen fra Santa Maria. Dette er en af mine favorit opskrifter – for det første smager retten himmelsk og for det andet er den hammer nem at laver… Så er den også sund, fyldt med proteiner og grønsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.