En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskellige opskrifter på bloggen med alt fra den traditionelle lasagne, en vegetarisk version med hokkaido, spinat og hytteost, en nem lasagne med laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinat og ricotta eller en femte og lidt mere utraditionel version med aubergine, spinat og mozzarella
Disse små aubergine-hapsere er nogle af mine absolut yndlings snacks eller tilbehør til andet mad. De er super nemme at lave, de er forholdsvis sunde og så smager de bare skide godt
Aubergine bruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt. Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet
Skyl auberginestykkerne, og/eller tør så meget salt og vand af, som du kan. Et sprødere og sundere alternativ til kartofler, pasta, brød eller andet tilbehør
Skær aubergineog tomat i tynde skiver. Pluk oregano og hak fint. Start med at lægge en skive aubergine, så tomat, pensel med krydder-citronolie, og drys med parmesan mellem hver lag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.