Det er efterhånden al al for lang tidsiden, at jeg har lavet en indlæg her på bloggen. Han ser ud tilat nyde den megen plads og at vores gulv er utroligt "kravl-bart"
Har længe ledt efter en müsli som levede op tilmine krav - masse lækre nødder, ikke for megettilsat sukker, ikketilsat alt muligt der starter med E og slutter på en række tal, ikke for megetmættet fedt - og så skulle den stadig være knasende sprød og lækker
Detblir ganske romslige porsjoner, særlighvisdet er barn rundt bordet. Dette er supBaconsurretkyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørkettomat og basilikum
Heldigvis var der stor kompetenceat hente, og jeg fik en god opskrift, som jeg egentlig tog udgangspunkt fra, men erstattedeglukosesirup med Fibersirup (rene fibre og færre kalorier), og sukker med Suvida’ssukkererstatning (ingenkalorier)
En barndomsfascination var detøjeblik, hvor æggehviderne skal blandes i resten af dejen. Indrømmet, så syntes jeg også denne gang atdet var vildt skægt og en smule magisk
Kom det hele over i den form og glatdet pænt ud med bagsiden af en ske eller paletkniv. Længe har jeg haft lyst tilat prøve at lave en kikskage, men som barn kunne jeg ikke fordrage denne kage
Etlitetips, hvis du har barn som skal spise ( eller du ikkevil ha sterk mat) er å lage en porsjon på siden med mindre cajun krydder tilsatt da denne fort kan blilitt for sterk for de minste
Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men detbeviser jo bare, atdet er en vellidtret, for kært barn har som bekendt mange navne
Man behøver ikke være etbarn for at synes om børnefavoritter som kødsauce og pizza. Server fyldte squash med et drys hakketbasilikum, ovnkartofler, ketchup og en skål salat
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Related posts. Det blev en lidt stor portion som dog hurtig var væk da den også faldt i mellemste barnets smag
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.