Normalt vil jeg servere høns i asparges i tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- og tomatskiver
Rør rundt og kog det op og smag til med salt, peber, evt. Jeg har hørt at nogle mennesker går rundt derude og tror at Høns i asparges er svært og kun er noget som man får når man er på besøg hos sin mor/mormor/younameit
De sidste par dage er gået med ting jeg aldrig har fået lavet færdige, da projekterne var i gang. Hønsene er flyttet ind i deres nye hønsehus, så jeg har fået plads til en reol i cykelskuret, hvor urtepotter, dekorationsmaterialer og andet skal have plads
Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. Foruden tartelletter kan der komme så meget andet godt ud af en hel kogt kylling, der bliver nedenfor beskrevet flere muligheder med det overskydende
Smag til med salt og peber. Server i de varmede tarteletter. Efter det gode sommervejr er kommet tilbage, så blev det til at der skulle grilles nogle kyllinger på roterende spyd
Suppen jævnes med maizena til ønsket konsistens, hvorefter asparges og kylling tilsættes. Saucen varmes langsomt op under omøring og retten smages til med peber og eventuelt lidt mere salt
agtigt at du godt kan regne med at NOMA ringer en af dagene. syrne fløden med. nemmest i koldt vand(evt med lidt isterninger i) så man undgår at smørret
Pisk æggehviderne helt stive med en elpisker. Pisk æggeblommerne sammen med mælk, bagepulver, salt, peber og vend derefter forsigtigt æggehviderne deri
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.