Aspargessuppe
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 0,5 l Sødmælk
  • 0,5 stk Skalotteløg
  • 4 stk Flûtes
  • 0,5 l Hvidvin
  • 1 bdt. Asparges, hvide, rå
  • 3 spsk. Hvedemel
  • 0,5 tsk. Peber, friskkværnet
  • 30 g Smør, saltet
  • 1 tsk. Havsalt
  • 2 spsk. Persille, frisk
  • 3 dl Fløde 38 %, Piskefløde
  • 4 spsk. Creme fraiche 18 %
  • 0,5 l Kyllingefond/Hønsebouillion

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.