Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Hæld vandet fra og afkølaspargesernemed koldt vand. Skær eller klip eventuelle trevler af. Smør en bradepande med olivenolie og læg aspargeserne ovenpå
Hvidløget presses og røres i bønnedippen sammen medlimesaft og hvidvinseddike. Mit første forsøg med edamame bønner blev derfor til denne lækre dip, der kan bruges som dyppelse til grøntsagsstave, eller som smørelse i en sandwich o
Når asparges er færdige tages de af panden og skæres i mindre stykker, lad dem køle kort. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
1 bundt friske grønne asparges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
V. i. s. k. a. l. f. t. e. h. v. g. æ. r. ,. m. n. T. o. d. b. D. ø. p. -. c. u. å. y. j. z. H. M. 2. 1. ½. S. &. P. B. R. O. ". K. 0. (. ). /. L. E. I. N. F. x. q. w. 4. 5. G. A. U. C. g l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.