Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør den sammen med mango og friske korianderblade inden servering. Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisklimedressing"
D. e. t. r. n. s. l. ø. v. d. a. g. i. F. o. m. h. f. V. O. z. y. å. c. u. j. k. æ. ,. P. b. p. M. S. C. I. w. J. -. H. T. 2. (. 1. 0. %. ). 3. R. L. ½. 7. 9. 5. 4. N. ) l
Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet uden ismaskine. Skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker, vaniljekorn og vaniljestang
Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
Server med fx ris og lidt frisk koriander på toppen. Med hovedingredienser som kylling, fisk og grøntsager og smagsgiver som før nævnte, har man en skøn hverdagsret på få minutter
Bland bønnerne forsigtigt sammen med det du har i skålen i køleskabet, æblerne-løg-ogdressingen. Denne salat minder mig om hyggelig mad aften med tøserne, vi skulle have kylling m/ mozzarella og bacon og jeg skulle så medbringe salaten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.