Efter jeg havde været hjemme hos enveninde igår, hvor vi hyggede os med at kigge i kogebøger, havde jeg fået en masse inspiration til noget lækkert mad
Artiskokken er skøn i sig selv som forret, på et tapasbord eller som til-behør til både fisk og kød. Artiskokken, er i mine øjne, både en meget smuk og lækker grøntsag
Ofte kan grønlangkål være en fed affære, men jeg faldt over opskriften hos Hjerteforeningen, som var baseret på frisk grønkål, hvilket ikke ses så ofte
Efter vi havde spist carpaccio til forretog oksemørbrad til hovedret var det tid til min dessert. Vi fik gæster i går, og det var mig, der stod for velkomstdrinken, men da jeg ikke er ret vild med en alt for gennemtrængende smag af alkohol blev det til en lidt tøset udgave af slagsen
Men nu måtte jeg prøve igen, og nu er jeg helt vild med dem. mango, avokado, kylling og gulerødder. Jeg har lavet en lille step-for-step guide nedenunder, så du kan se, hvordan du kan folde rullerne
H. e. r. n. o. g. l. b. u. d. p. å. t. i. æ. s. a. f. m. k. F. v. y. h. j. ø. ,. -. D. /. 2. 0. 1. 3. 7. c. P. 4. 8. T. S. B. A. O. V. L. q. R. K. 5. G. 6. x. (. )
MEN med appelsinsaft og appelsinskal kom der faktisk en skøn lille appelsin-vanilje-creme ud af det, som smager fantastisk afkølet på skiver af frisk appelsin og lidt drys på toppen
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Dette er en meget dansk sommerdrink, som blandt andet indeholder Kirsebær og solbær. Jeg har fået et flip med smoothies, haha Jeg drikker dem som morgenmad, for lige for tiden er jeg virkelig dårlig til at spise morgenmad
Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem. En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.