Hvordan french toast, som armeriddere hedder i USA og som mange herhjemme i Danmark også kalder dem, kan være det samme som armeriddere, går over min forstand
Pres forsigtigt lidt af mælken fra og steg de armeriddere på begge sidder på en varm pande i smør – drys med kanelsukker under vejs og lad sukkeret karamelisere
Disse armeriddere lavede jeg i weekenden og jeg havde ærligt talt glemt hvor godt de smager. Jeg er sikker på at armeriddere vil være et hit på ethvert morgenbord en dag her i efterårsferien
Hæld sukker, vaniljesukker, salt og æggehvider i en varmefast skål (jeg bruger metalskålen fra min køkkenmaskine) og sæt skålen over vandbad og tænd for blusset
Som barn af 80'erne husker jeg med behersket glæde den varme skolemadpakke bestående af 3-4 halve stykker rugbrød med leverpostej, kødpølse eller lignende, der ofte lå og hyggede sig i skoletasken fra kl 7 om morgenen, når man skulle hjemmefra, til den sidste mad blev indtaget omkring middag
Jeg forsøgte engang at bage broccoliboller, og siden da har den arme mand været traumatiseret. Når kernerne begynder at “hoppe” skrues der ned for varmen og strøes med en smule groft salt
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Tril nu dadelkugler, til armene ikke kan mere, eller til du er løbet før for dadelmasse. Dadelkugler er efterhånden en traditionel snack – her med smag af jul
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.