Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
• Mælkeproduktermed lav fedtindhold (hytteost, tykmælk, mælk, ost). Perioden lige efter træning er din krop ekstra modtagelig for protein til at genopbygge de brugte muskler med, dette kaldes ” The open window of opportunit”
En kogt dåse kondenseret mælk er noget af det lækreste der findes. Smør det ovenpå en kage, brug det som konfekt, spis det lige fra dåsen eller brug det som nutella erstatning… Ummm
Så har du protein is til en anden gang. 1 scoop protein pulver (fx vanilje). Der er enten til 2 glas (serveringer) eller du kan nyde det ene glas med det samme, og hælde den anden halvdel i en bøtte og smide den på frys. 1 scoop protein pulver (fx vanilje)
Dog ikke lavet på kondenseret mælk, men på palmin og med æg. Denne udgave giver dig med garanti ikke en salmonella forgiftning, højest ond i maven fordi du har spist for meget
E. n. a. d. e. u. g. v. f. L. C. H. F. p. k. r. D. t. l. m. h. y. o. s. ,. ø. å. æ. -. ). P. i. 8. I. 1. b. 5. 2. 0. 4. %. R. K. c. j. S. 3. N. (. 6. 9. 7. g g
Og med det mener jeg selvfølgelig “meget bedre”. Steg nu kødet med, indtil det er gennemstegt. Tilsæt derefter peberfrugt, hakkede tomater, tomatpuré , bouillon og godt med krydderier
Og nej du skal ikke bruge mælkeproteinpulver – du er ikke en kalv. Proteinpulver, kakaopulver og havregryn tilsættes nu sammen med hørfrø/vand blandingen og det hele blendes godt sammen
En af grundene til at mine protein pandekager er bedre end aldrig før er, at jeg er blevet ambassadør for The Protein Kitchen og under en dag med hele teamet smagte jeg Cecilie Linds pandekager
med jordbær, banan eller raw cacaopulver. Denne shake er helt perfekt efter træning, den smager (efter min mening) langt bedre end proteinpulver og så indeholder den hverken kunstige sødestoffer, laktose eller andre ingredienser man knap kan udtale
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.