D. e. n. r. t. s. a. m. f. o. p. k. i. ,. j. g. h. u. d. å. l. b. ø. J. v. c. F. L. S. U. y. æ. R. V. B. -. A. C. T. 2. I. 0. 1. /. 4. ½. 3. K. 5. G. 6. 8. H. 7
Endnu en skøn salat med inspiration fra Vanløse Blues. Tag kernerne ud af granatæblet og kom det i en skål sammen med kinaradise, gulerødder, hakket persille og vend dressingen heri
D. e. n. m. i. d. a. g. f. k. s. t. h. l. -. ". A. r. b. N. J. /. ø. ,. o. y. O. p. 4. j. c. 2. 5. å. u. L. v. T. æ. 1. H. (. ). 7. 0. ½. 6. 3. S. R. B. V. F. K. P. e g
M. å. t. e. l. i. g. a. f. p. r. ø. v. d. n. o. s. k. ,. j. u. æ. b. D. m. h. I. /. B. G. y. ". c. J. è. -. (. 4. ). 2. 1. S. V. 7. 5. A. 3. K. P. 0. N. 6
B. a. g. s. i. d. e. n. f. o. r. t. æ. l. F. 3. 0. å. j. m. u. Y. ,. p. v. k. b. K. è. C. N. h. E. y. R. M. I. A. S. J. ø. c. -. L. U. H. D. 1. 7. 6. 9. x. 2. (. ). O. P. 4. /. 5
Krydr med salt og peber. Cannelloni medKødfyld til 2 personer. Krydr med salt og peber og lad det simre 15 min. Dæk med skiver af mozzarella og revet parmesan og gratiner 25 min ved 200 grader
For ikke så længe siden lavede jeg denne salat til Hjertenyt som er Hjerteforeningens medlemsblad. Salaten er i den rustikke ende, og består primært af kogt bulgur vendt med finhakkede grøntsager, krydderurter og appelsiner… lidt a la en tabbouleh
Tabouleh er en klassiker i det arabiske køkken. Det er i min bog, noget af det bedste, der er sket i Danmark måske med undtagelse af Indiens og Thailands påvirkning af det danske køkken, som kommer op i samme liga
kødfyldet op med en opgang pesto, lidt ost eller en klat ketchup. Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.