– Selv min skeptiske kæreste synes de var gode, og spiste altså mere end én til aftensmaden. Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin. Jeg bruger også veganske proteiner ind imellem iform af ærte eller risprotein
Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke
Vi havde fået vasket alle havemøbler af og fået dem stillet op i haven, så alt var klart. I slutningen af juni forventer man jo naturligvis at kunne sidde udenfor
saft fra 1 appelsin. Skyd dagen i gang med sådan en green + fyldt med lækre vitaminer og mineraler. En iskold og cremet smoothie med sødme fra melonen og vindruerne
Puha, der er altså mange ting at se til for tiden, og selvom jeg stadig både laver og spiser masser af god mad, er det svært lige at finde tiden til at få skrevet om det her
I sommerferien var jeg til en større familieforsamling, hvor alle stod for hver deres del af maden. Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
Hæld vandet fra og afkøl aspargeserne med koldt vand. Skær eller klip eventuelle trevler af. 2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter. Gratiner aspargeserne i en 200 gr varm ovn i 8-10 minutter til osten er smeltet og begyndt af blive gylden i kanterne
Så jeg måtte i gemmerne efter en opskrift og få tryllet denne saftige grønne kage frem. Kagen blev lavet dagen før, for ikke at skulle stå med for meget på selve dagen, og det blev den bestemt ikke dårligere af
Den traditionelle måde er at bruge en gaffel. Hvis du har et af de traditionelle firkantede rivejern, så kan du bruge den side med de spidse kradsende grater og bare rulle tomaterne hen over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.