Hak mandlerne, og tilsæt dem sammen med oliven og de bagte afkølede gulerødder. Hvad med at prøve denne lækre rissalat, som forkæler både øjne og smagsløg
-. -. -. -. -. B. r. æ. n. d. t. e. m. a. l. h. ø. s. i. g. j. u. v. o. f. b. k. I. y. p. ,. å. V. D. 2. 5. 0. 3. /. 4. c. S. E. T. w. (. ). L. R. N. M. J. ) l
Pensl gulerødderne med olie og drys med timian og slat og peber. Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem
Når vandet er fordampet og sukkeret er størknet og blevet helt tør så det nu du skal have tålmodighed, skru ned for varmen og rør, rør, rør og rør i det til sukkeret begynder at smelte igen, hold godt øje med når sukkeret smelter at det ikke brænder på og tag panden af varmen hvis det går for stærkt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.