Anderledes dessertboller med hokkaidogræskar, gulerødder, mandler og julekrydderier - helt uden mel
LevSundtNU
LevSundtNU
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 æg
  • 3 bg æggehvide
  • 700 g græskar
  • = ca. 1 økologisk hokkaido
  • 600 g gulerødder
  • 100 g mandler
  • 4 spsk kanel
  • 2 spsk kardemomme
  • ½ spsk nelliker
  • ½ spsk allehånde
  • 1-2 tsk ingefær
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 30 g kokosmel
  • 50 g kokosfibre
  • 20 g vindruekernemel
  • 20 g loppefrøskaller, HUSK

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.