Anden menu
GASTRONAUTEN
GASTRONAUTEN
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 1 æggeblomme
  • Salt
  • bouillon
  • 4 forårsløg
  • 1 dl æblecidereddike
  • 3 dl vand
  • 1/2 dl sukker
  • 1-2 tsk salt
  • 10-15 peberkorn
  • 4-5 laurbærblade
  • 6-7 cm af forårsløgene de sidste 2
  • 4 dl svampe
  • 6-7 skalotteløg
  • 2-3 timiankviste
  • 3-4 spsk lag
  • 2 spsk
  • 1/2 kg svampe
  • 1/4 gulerod
  • 1/2 skalotteløg
  • 1/4 porre
  • 1 dl æggehvider
  • 3 dl olie
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk eddike
  • Salt
  • Peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.