Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
N. y. d. e. r. a. t. l. v. æ. k. m. ,. s. o. p. n. D. f. u. i. g. å. h. j. ø. -. H. z. b. 4. K. 2. B. S. c. 3. 1. /. M. 6. P. A. R. L. 5. '. J. (. ). G. T. I. 8. E. V
Ris med safran og rød peber. Bland lidt af saften med vanilie, da det kan være sværet at røre det ud. Andebrysterne ligges i en skål og marinaden hældes over
J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Lette og luftige og den friske appelsinsmag klæder den lækre og sikkert syndige chokolade frosting så godt
Du kan også servere stegt andebrystmed brunede kartofler, grønkålssalat og brun sovs evt. Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
Andebrystet snittes i skindet og steges derefter på skindsiden. Personligt er en lige en tand for fed, og derfor har jeg tænkt mig, at give den lidt kant med et ordentlig spicy spark
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
J. e. g. f. a. l. d. t. o. v. r. n. p. s. k. i. M. y. b. ". A. m. ,. h. j. å. D. æ. u. ø. -. V. (. 4. ). 2. H. F. ½. 1. S. c. T. 3. N. G. 5. 6. B. 7. 8. 0. 9. x. K. P. é. s g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.