And fra Meyers Køkken
Hotstat
Hotstat
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 gram udstenede svesker
  • 300 gram kastanjer
  • 250 gram skalotteløg
  • timian
  • 1 spsk. hvedemel
  • . 1/2 dl blommeeddike
  •  
  • Andeunderlag
  • Lidt blandede vinterurter, suppevisk, vand og rødvin
  •  
  • Braiseret rødkål
  • 800 gram rødkål, fintsnittet
  • 6 stk. enebær
  • Andefedt
  • 2 dl rødvin
  • 2 faste pærer
  • 1 spsk. honning
  • Lidt svesker fra anden
  •  
  • Bagt hvidløg
  • 3 hoveder hvidløg
  • Ovnstegte kartofler
  • 1 kg jævne kartofler

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.