S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Det skal fejres, så her er en hurtig og skøn lagkage HURRAAAAAntal personer. Skil lagkagebundene ad. 10 minutter4 stk Bastogne kiks1 pakke lagkagebunde1 glas lemoncurd1 pose frosne blandede bær½ liter piskeflødeTip. 1 pakke lagkagebunde
Min far kan hverken lide fondant eller flødeskum, så da min mor bad mig lave en lagkagetil fejringen af hans fødselsdag, måtte jeg jo lige tænke over hvordan det så skulle være når nu jeg ikke måtte lave en traktor i fondant (han er landmand)
400 gram melis til en luftigt masse. Drys med 200 gram hakket hasselnødder. Bages i 30 min præcis ved 200 grader. Afkøl kagen og kom den i fryseren til 1 time før servering. 400 gram melis til en luftigt masse
Æg og sukker piskes godt og de knuste tvebakker tilsættes. 120 g. Dejen kommes i 2 lagkagebunde forme, foret med bagepapir. og bages ved varmluft 175 grader i ca 15-20 min. Måske kunne man bruge den mellem 2 lagkage bunde sammen med frisk frugt og en mousse,. 120 g. 175 grader i ca 15-20 min
Når man skal være mange til fødelsdag, er det festligt med en stor lagkage. runde lagkager, og at fyldet ikke er alt for flydende for det skal kunne bære store bunde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.