Jeg har igen brugt en melblanding fra Schär og har peppet dejen op med lækre frø og kerner. Jeg har altid troet at glutenfrie brød og boller var sådan noget tørt og kedeligt noget, men jeg har til min store overraskelse fundet ud af at der findes mange lækre alternativer til mit elskede hvedebrød
glutenfriSundt alternativvegetar. Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
Dejligt at høre og mange tak for tippet, det vil vi prøve. Glutenfri Start siger. Det er helt normalt at gulerodsbollerne ikke hæver i ovnen, men hvis du gerne vil have dem mere luftige, kan du prøve at udelade lidt af melet så dejen bliver mere lind og mindre bastant
Riv squash og gulerod ned i dejen og rør godt sammen. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Herefter hældes dejen i et passende ovnfast fad beklædt med bagepapir. Som overskriften røber er denne kage af den glutenfrie slags, hvilket bestemt ikke gør den dårligere, tværtimod
Når dejen er samlet stilles den på køl i et par timer (gerne natten over). Sukkerfri, LCHF, Cookies, Glutenfri, Småkager, Kakao, Mælkefri, Low Carb Kakao cookies
Dejligt at høre. Glutenfri Start siger. Og så synes jeg dejen mættes meget hurtigt, bruger kun ca den halve mængde rismel af hvad der står i opskriften…
Dej. Der ser man kanelsnurrer overalt, så jeg tænkte at lave dem glutenfri. æltes med dejen. I Sverige har jeg ikke adgang til alle mulige typer glutenfri mel, så jeg
Den er dejlig frisk pga. En lækker smagfuld kage der er laktosefri og glutenfri, hvis du køber det havregryn som er helt fri for gluten og det har de hos Urtekram
Sorte bønner. I en brownie. Ja, du læste helt rigtigt. Hvis du for et år eller to siden havde sagt til mig, at jeg ville komme til at lave en brownie med bønner og rent faktisk synes, at den smagte helt vildt godt, så havde jeg nok ikke troet på dig
Alle ingredienser blandes godt sammen, hvorefter dejen deles i tre dele. Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri
Tilsæt sukker, kakao, vaniljesukker, bagepulver, mel og salt, og blend til en ensartet dej. At den derudover er glutenfri - hvis man ønsker det - er vel bare en bonus
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.