Lad os fortsætte lidt med de amerikanske klassikere. Jeg var engang mentor for en amerikansk udvekslingsstuderende, der til et sammenskudsgilde lavede bananbrød - "because I had a bunch of over-ripe bananas lying around"
Så bruger jeg en teskefuld på min frokost tallerken med blandede grøntsager og kogte bønner/kikærter eller 2 spiseskefulde på en skål råkost til hele familien til aftensmaden
The one with all the cheesecakes. Et af mine yndlingsafsnit er det afsnit der hedder “the one with all the cheesecake” og titlen passede jo perfekt til dagens bageprojekt
forskellige ingredienser i dem, som jeg allerede havde i mine køkkenskabe og -skuffer. nærringsstoffer fra alle krydderierne og de tørrede krydderurter
Hvis man er knap så meget sukkergris som jeg er kan man sikkert lave kringlen med noget mindre remonce i, men jeg er gået all in på princippet jo mere desto bedre
Glædelig påske – i dag er det Påskesøndag, og vi skal i kirke, så vi kan få lov at synge ‘Påskeblomst, hvad vil du her’ – en absolut all time favourite
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.