Den smager rigtig meget af agurk, men sammen med lidt peber, squash og rosmarin, så er det altså super lækker og noget med kan have med i madpakken eller to-go
Der er desuden masser af muligheder for at toppe suppen fx med feta, oliven, basilikum og brødcroutoner Personligt er jeg selv glad for at toppe med ristede græskarkerner, persille og god parmesan ost
V. i. l. a. v. e. d. n. r. t. f. o. g. w. k. ,. h. s. u. c. H. m. ø. D. å. p. S. æ. -. E. b. y. R. j. (. 4. ). 5. 0. 1. 2. &. 3. T. 6. ½. L. F. 8. P. é. K. t l
Gulerodssuppe medingefærAgurkesuppemed tahin og avocadoSellerisuppe(knold) med cashewnødder og æble Agurkesuppemed ananas og chiliSynes det var agurkesuppenmed ananas, samt sellerisuppen som blev de mest vellykkede
S. u. p. e. h. ø. r. d. k. o. l. m. å. n. t. i. N. g. a. f. b. s. v. ,. j. y. D. R. c. H. E. (. 4. ). 1. L. 3. -. 8. A. æ. 2. K. ½. B. T. 5. P. é. O. t l
Servér selleriretten med de løse blade og persilleolien. Sellerien skæres i meget tynde skiver, som kan rulles sammen om nøddefyldet – eller skiverne kan lægges sammen to og to med fyldet i midten
Til forret, natmad, frokost, og med et godt, rustikt brød til også som en hovedret. Sprinkl persilleolien i cirkler oven på den portionsanrettede suppe, og læg kammuslingerne i midten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.