J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. i. m. B. ä. h. c. ,. v. l. j. b. y. -. æ. w. u. ø. D. å. O. H. K. P. W. G. 2. I. 1. 0. ½. (. M. ). F. 3. S. 4. T. 5. 6
Her en måltidssalat med røget fisk, dild, grape og en syrlig dressing. Frokost er noget helt andet, hvis man har taget sig tid til at lave noget lidt ekstra lækkert
Og server det hele flot anrettet ogmed en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysterne med bacon
Når kogt færdig, hæld vandet fra og vend pestoen rundt med broccolien ogpastaen. Riv parmesan og blend med basilikum, pinjekerner, olie og hvidløg til det bliver en glat masse
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.