Ras al Hanout (afrikansk krydderi). Jeg har for første gang forsøgt mig med at lave med i en. tagine. En tagine er et rundt lerfad med et kegleformet låg, som man især
1 fennikel3 tsk risvinseddike 2 tsk rapsolie, øko og koldpresset1-2 tsk agavesirup - smag til, jeg kan bedst lide det salt, men nogen foretrækker mere sirup1 spsk finthakket afrikansk mynte - evt, pebermynte1 knivspids cayennepeberfriskkværnet himalayasalt og rosenpeber - jeg brugte en pebermix m sorte, grønne og rosen peberkorn½-1 tsk nigellafrø, også kaldet Jomfru i det grønneTilbered fenniklen - fjern det yderste lag, og vask den godt, halvér, fjern 'hjertet' og hak i mindre skiverBland eddike, olie, sirup, mynte og cayennepeber godt i en skål og hæld over den hakkede fennikel
Det er en del af COOP’s CSR strategi, at de forsøger at skabe udvikling i et tilbagestående kontinent ved altså at producerer Savannah produkterne lokalt og med afrikanske ingredienser
Omeletmuffins med gulerod/afrikansk kokoscreme og med skinke/forårsløg/pinjekerner og ruccolacreme. Hey Trini, hvor var det ærgerligt at du var syg igår og at du heller ikke kom til dans idag
Jeg stødte på denne skabning i min grønthandler på Blågårdsgade. Jeg har stadig hverken fundet ud af, hvad den hedder, eller hvordan man tilbereder den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.