Desserten i lørdagsvar denne rødgrød 'surprise' fra Mette Blomsterberg. Det var egentlig ret nemt atlave og smagte helt fantastisk, omend de yngre gæster synes rødgrøden var for sur
cocktailtomater. stødt kanel. tørret oregano. salt. Sådan gør du. Hak hvidløgene fint. Svits hvidløg, delen med basilikumstilkene, oregano og den hele halve chili
Til opgaveskrivning føler jeg ofte, at jeg har brug for snacks for at holde energien oppe. Det er til dels en psykisk craving, men der er også noget om det fysisk
Mankan smække det i en kage og nyde som lækker svampetsurprise. Hvadkanman bruge sin hjemmelavedeappelsin/figen chutney til udover som topping på grød eller skyr
Godaften. Endelig den længe ventede lakrids-is. Hvis du følger bloggens facebookhar du set, at jeg har blæret mig med både denne opskrift + forrige opskrift på kokos-is – som er eminent
Brødet er senest blevet lavet til surpriseparty for min mors veninde i går. Nu har jeg efterhånden fået rigtig meget ros for mit foccacia brød, som er blevet bagt herhjemme en hulens massegange
Hvis du køber kan jeg anbefale (surprise, surprise) Meyers Bagerisfastelavnsboller. I næste uge er det fastelavn og jeg synes (ligesom de fleste bagere) at det er helt legaltat spise en massefastelavnsboller i en to-tre ugers periode omkring denne dag
Grunden til at jeg skriver det som lidt af en surprise, er fordi, at jeg er lidt af en hverdags-øko-alt-skal-være-naturligt-og-uden-tilsætningsstoffer-type
This is why I’ve made this wonderfulwarmingcarrot soup. ENGLISH RECAP BELOW. Hvor jeg dog elsker denne smukke årstid, som farver træer, buske og gader i de smukkeste, varmeorange, gule, grønne og brune farver
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Lakrids is med surprise. Godaften. Jeg ELSKER KAFFE. Mankan vel ikke være pædagog uden at elske kaffe. I den her sindssyge sommerhede, kan jeg dog ikke rigtig holde ud at drikke varmkaffe, som jeg dog ellers er stor fanaf – særligt om morgenen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.