Journal of Agriculturaland Food Chemistry. Gurkemeje er en rod indenfor ingefærfamilien, der primært bruges indefor madlavning i pulverform og er særlig udbredt i det indiske køkken
… En nem variant til hverdagsretten “kyllingfilet i ovn” – som ofte kan redde en travl ulvetime. helt perfekt – omend jeg ofte laver dobbeltportioner så der er til dagen efter
Det var en kage jeg så i denne uges FamilieJournal, som jeg læste da jeg besøgte min mor -det hed den blommekagemarengskage, men moreller var det jeg havde ved hånden
Undersøgelsen er offentliggjort i British JournalafOccupationalTherapy. Den overskrift fangede mit indre, da jeg tilfældigt faldt over Dorte's blog Min anden side
Jeg har inviteret Anyafra The hygge Journal til at blogge for jer i dag, fordi jeg synes, det er sådan en fin blog med så meget danskhed og hygge, atman ikke kan blive andet end i godt humør afat læse med hos hende
I mandags skrev jeg om mine manglenderesultater trods sund kost og øget træning. Siden har jeg tænkt over, hvad jeg kan gøre for at booste motivationen og øge chancen for at se nogle resultater
I FamilieJournalen, så jeg en opskrift på hjemmelavet hindbærflæsk, altså flæsk der er lavet med hindbærpure, i stedet for det syntetiske misk mask, der plejer at være posen
I aftenlavede jeg en ret inspireret afFamilieJournalenslavkarboskole. I aften er sønnen afsted, men så er manden hjemme et smut, så når vi to gamle nisser sidder alene og spiser, skal det helst være noget med fisk, siden sønnen pure nægter at spise det
Søndagaftenhavde vi et vennepar over til aftensmad. Det ligner noget manharlavet før, men den såkaldte 'aspargespasta' var dejlig frisk med den lækre dressing der var over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.