Hej med jer. Så er jeg endelig på banen igen, frisk hjemvendt fra 4 uger i USA, fyldt op med fantastiske glutenfrie oplevelser og billeder af glutenfri mad og udvalg i butikker som vil få jer alle til at ønske at i kunne flytte til USA med det samme
Okay, here we go. Nu starter set meget spændende onlineforløb med Tatjana. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og er meget opsat på at få det til at lykkedes
I Costume nr 121, maj 2012, var en artikel med overskrifter "Klar til bikini på 4 uger". Om den holder hvad den lover ved jeg ikke, men den indeholder nogle gode fif fra kyndige fagfolk, så her vil jeg gengive tipsene
2-i-1 opskrift. Blomkålsrösti eller blomkålsblinis. By Madfidusen. February 17, 2016. No Comments. For et par uger siden, faldt jeg over en super spændende opskrift på broccoli-blinis hos persillesblog
For nogle uger siden havde jeg lyst til at lave nogen slags for madtærte. Jeg kiggede derfor bare i køleskabet og lavede en tærte ud fra de ingredienser jeg fandt der
I går var Oskar og jeg ude ved mine forældre, hvor vi for tiden er ret ofte. Det skyldes til dels det hyggelige selskab, men bonussen oveni hatten er, at ham Oskar sover som en drøm derude i forstaden
Fyldte squash til to med oksekød, tomat og ost. By Madfidusen. March 21, 2015. No Comments. Nu har mine forældre efterhånden anbefalet fyldte squash i en menneskealder
Efter et par ugers jule-pause er Sund Torsdag-conceptet nu tilbage på bloggen. Årets første sund torsdag ret er den her sunde udgave af de mexicanske madpandekager, som er en af mine livretter
- et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehør til dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Jeg har lavet hindbærsnitter flere gange i løbet af de sidste par uger i forsøget på at udvikle den helt rigtige opskrift, og nu er de efter min mening blevet perfekte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.