Jeg har gravet lidt i gemmerne og fundet 3 super simple, lækre og billige retter…. Har du en travl hverdag eller føler du ikke at kreativiteten er så stor, når det gælder sund og varieret kost
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Den her nutellastjerne havde jeg set florere rundt omkring på diverse blogs og sociale medier, og besluttede mig for selv at give mig i kast med den her i dag, nu hvor jeg har været hjemme
på pinterest, så nutella stjernebrød, vidste jeg at det var noget jeg skulle prøve at lave. Lav snit i brødet, som på billedet og sno hver takke to gange omkring sig selv
5. 5. 5. 5. 5. N. y. t. å. r. s. k. a. n. e. g. j. L. d. o. m. p. v. i. l. æ. h. ,. u. D. f. M. /. b. ø. ". c. ). S. K. 6. -. 8. 3. 0. 1. 7. I. F. ½. 2. E. B. P. T. (. R
Har siddet og klippe/klistret lidt stjerner. Papiret er en blanding fra Tiger og Søstrene Grene, skulle du selv have lyst til at lave stjerner, er der en vejledning lige her hos Mie
Jeg har valgt at hækle db stgm = dobbelte stangmasker. Husk bare en ting, skriv hvor du har ideen fra hvis du hækler mine stjerner, så bliver jeg en smule glad
=. =. =. =. =. =. 5. U. h. ,. n. u. e. r. d. t. s. a. j. l. f. D. c. m. b. g. å. i. k. ´. ø. o. æ. I. Y. p. -. ). S. J. G. 2. 0. é. v. F. L. 1. *. H. 3
50 ml mælk. 15 g gær. 50g sukker. den hæve lunt og overdækket i 45 minutter. 50 ml mælk. 15 g. Kagerne her er lavet med inspiration fra det jødiske køkken
Det er i min bog, noget af det bedste, der er sket i Danmark måske med undtagelse af Indiens og Thailands påvirkning af det danske køkken, som kommer op i samme liga
Blomkålssalat er en af de mere klassiske blomkålsretter, men det gør den jo på ingen måde dårligere. Her finder du opskriften på hvad jeg mener er Danmarks bedste blomkålsgratin
Klik blot på billedet, eller det indledende link, hvis du ønsker opskriften. Er du nysgerrig, klik da blot på det indledende link eller billedet for opskriften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.