90 g mørk chokolade 44-55%. 500 g hvedemel. 225 g sukker. 50 g kakao – den ordentlige slags. 2,5 dl A38. Bland 2/3 sammen med de tørre ingredienser (de 5 første + chokoladen). 20-25minutter – hold godt øje. 500 g. 225 g. 50 g. 2,5 dl
50 g gær. 2,5 dl sødmælk. 550 g mel. 250 g smør. Rul hvert stykke ud i ca, 20 x 25 cm og fordel fyldet på de to stykker dej. 15-18minutter ved 200 grader. 50 g. 2,5 dl sødmælk. 550 g. 250 g
Lav sundere snacks som har en bedre makrofordeling og større mæthedsfornemmelse – på min hjemmeside kan du allerede finde en del gode opskrifter til sundere snacks – nederst deler jeg inspiration med billeder og direkte links til disse
10 minutter. 5minutter på hver side. Mulighetene er mange med grillspyd ♫♫. Her er oppskrift på tre forskjellige typer, med kylling, fårefilet og biff -og forskjellige grønnsaker og krydder
15 g gær. 5 tsk salt 1 dl olivenolie. 850 g mel (jeg brugte 200 gram grahamsmel og 650 g hvedemel). 10 ved 250 grader til de er faste og sprøde. 15 g gær. 5 tsk salt 1 dl olivenolie. 850 g mel (jeg brugte 200 gram grahamsmel og 650 g hvedemel)
Gode vaner. Med gode vaner i hverdagen, er det med til, at give den mest optimale dag, og det giver overskud til de mange praktiske ting, der skal fixes i løbet af dagen
Der har været travlt i mit køkken i dag – på den gode måde. I en skål blander du 75g fint kokosmel (også kaldet kokosfiber – ikke det samme som revet kokos) eller mandelmel (jeg blandede kokosmel/fiber med både mandel- og hasselnøddemel), 1 spsk stødt kanel, 1 tsk natron, 1 tsk bagepulver, 1 tsk vanillepulver (uden tilsat sukker), revet skal af 1/2 citron og et drys havsalt. Bag ved 160 grader varmluft i cirka 50minutter
juli 2015 by Karen Engell Dalsgaard. 150 g femkornsflager. Lad bollerne efterhæve en times tid og bag dem så på 225 grader i 25minutter. 150 g femkornsflager
Den drives af Sara, som skriver om træning, kost og masser af gode tips. Blandt andet skrev hun et indlæg i starten af året om nytårsforsætter og gode råd til en sundere livsstil
Det her er mormormad, når det er bedst. Det lykkedes mig at købe rekord store stegeben, hvor langt det meste var kød, og knoglerne var nærmest til at overse
Så nærmer starten på et nyt semester sig. På mandag er det tilbage til teorier og forelæsninger, så jeg gør alt hvad jeg kan for at nyde de sidste feriedage
Hvis der er rester tilovers kan de også anbefales med økologisk peanutbutter (uden tilsat sukker) og gode æbler skåret i tynde skiver - som en lækker overraskelse til madpakken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.