5- korn brød på speltmel
Weekendbageren
Weekendbageren
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 16 boller
  • 2 brød
  • Fordej med gær
  • 250 g speltemel
  • 315 g vand (3,15 dl)
  • 5 g gær
  • Bland gær og vand og tilsæt melet. Ælt det gerne sammen med hænderne.
  • Stil bøtten på køkkenbordet, med et løst låg, eller et fugtigt klæde og lad det stå til dagen efter.
  • Kerner
  • 90 g knækkede rugkerner
  • 90 g hørfrø
  • 75 g solsikkekerner
  • 75 g havregryn
  • 400 g (4 dl) kogende vand
  • 7 g salt
  • Kog vandet i en lille gryde og så snart det koger, slukkes blusset
  • Hæld alle kernerne og saltet ned i gryden
  • Rør rundt og læg låg på
  • Lad gryden stå på køkkenbordet sammen med fordejen – til næste dag

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.