I had actually promised myself that I wouldn't make more holiday posts this summer. It's not really happening because I still have to recommend places toeat and make another holiday-related blog post
People who eat breakfast regularly lose more weight, so make sure toeat breakfast each morning. Remember Breakfast Skipping breakfast may seem like a great way to save calories, but your body will actually hold on to fat because it thinks it’s being starved
Dryss utover ost, fordel pepperoniskiver og annanabiter utover. Pizza pepperoniPizzadeig(Nok til en 40cm pizza)375 g hveteme2 dl vann2ts tørrgjær eller 20g vanlig gjær3 ss olivenolje1,5 ts saltBland sammen mel, gjær og salt i en bolle. La i tilfelle bunnen heve før du legger på ingredienseenTomatsaus2 ss god olivenolje3 fedd hvitløk, finhakket1/2 løk, finhakket900 g knuste ermetiske tomater1 ss sukker1/2 ts tørket oregano1/2 ts tørket merian1 ss tørket basilikum3/4 ts saltVarm oljen i en gryte. Fyll200 g mosarellaost100 g pepperonipølse50 g annansbiterBak ut deigen, og form en pizza bun med en diameter på 40 cm. Smør på tomat saus, men la det være igjen ca 1cm slik at du får en kant å holde i
12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. 1en håndfuld frisk persille (en potte) eller 3-4 spsk frysetørret. 11 stor dåse tomatkoncentrat. 11 middelstor flaske ketchup gerne ca. 12 spsk paprika, salt og peberStil din Römertopf i blød i vand. 1Koteletterne steges herefter på en pande (ikke i særligt meget fedtstof. 1Løg og persille blandes i en skål med fløde, mælk, ketchup, tomatkoncentrat, salt, peber og paprika. 1Den flydende blanding hældes i Römertopfen og koteletterne lægges i lag ovenpå. 150 grader varmluft, 4 timer v
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
metoden får du saftig og mørt kjøtt. Ha kotelettene over i en langpanne eller stor ildfast form. I stekepannen har du nå i vinen og lar det koke i to minutter
Stil igen kagen i køleskabet et par timer, så bærtoppingen stivner. stor håndfuld blandede bær. Hvis du bruger frosne bær, skal du her starte med at tage bærrene ud af fryseren, og lade dem tø op
Derfor prøver jeg en gang imellem, at lave en lidt anden sammensætning end den jeg plejer, og smider gerne en håndfuld udskåret frugt eller bær på toppen
Jeg har for nyligt erhvervet mig disse to fine nye udstikkere. Den firkantede med bølger i kanten laver trykket “EAT ME”, mens den hjerteformede laver trykket “HOME MADE”
Åh jeg tror, at jeg har fundet mig en ny yndlings is – for søren den smager godt. En cremet vaniljeis med swirl (altså nærmest striber/streger) af den lækreste dulce de leche med flager af havsalt serveret med lidt friske blåbær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.