Så det endte med at blive til en lækker linsesalat. Linser går perfekt til æbler og granatæble… Og fennikel er (som Jamie Oliver siger det) “bedste venner” med æble og granatæble
Samtidig er grønkålen blandet med abrikos, som giver sødme samt granatæble som tilsætter lidt. Ikke nok med, at den er spækket med vitaminer og mineraler, den går samtidig fantastisk sammen med dine juleretter - Bl
Smør stangen med et penslet æg. – Frk. 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Så snart linserne er kogt og vandet hældt fra, er de vendt med en dressing bestående af blandt andet citron, sennep, honning og en masse varme krydderier som spidskommen, kanel og kardemomme – sådan optager de nemlig endnu mere smag
Hæld saft og kerner fra granatæblet over i en blender sammen med grape, jordbær og vand. Den har den smukkeste røde farve med en lækker cremet konsistens
*Kan købes i de fleste supermarkeder med en helseafdeling og sommetider i Netto som spotvare. Linserne blandes med de øvrige ingredienser, når de er kølet af
Tag noget frugt med ind i menuen. Granatæblet skilles ad og pil de små røde frugter ud af skallen. Ikke nok med, at det er super flot på tallerkenen, det giver også en frisk syre i maden
– Kom den afkølede nougat i de afkølede chokoladeskaller gerne med en sprøjte pose. Hvis du vil lave en bund af chokolade, skal der gerne være noget chokolade tilbage til at lave bunde med
Som skrevet i går, fejrede jeg min fødselsdag med et brag af en dessert. Friske hindbær – min. Hvis i også smelter i mikroovn, så vær forsigtig med ikke at give det for meget
Form den med skeen og din hånd til en frikadelle. – Frk. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartofler med “fin” skræl
Start med at befri kerner fra granatæblernes skal. Maja formår altid at få mit mundvand til at løbe med de super inspirerende og lækre billeder og opskrifter hun ligger ind på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.