400 g oksefars. 4) Kom dernæst kødet, løg og champignons over i æggemassen og bland sammen. 400 g. Til julefrokosterne plejer denne tærte altid at være et stort hit
December – Hvid brown. December – Hindbærbo. December – Kanel/chok. December – Æbletært. 40 g mandler. Den smeltede chokolade må ikke overstige 50 grader, den skal gerne ende på 48-50 C, når den tages af varmen. 40 g mandler
4 spsk. 4 spsk stærk kaffe. Denne kage blev bagt spontant i går. Den er fra det nyeste nummer af Mad. og min kollega har planlagt at bage den i weekenden, så jeg ville lige teste den
4 små æg. 1/4 portion Chokoladekaramel. 4) Bag kagen ved 190 grader i ca. 7) Lav en 1/4 portion af chokoladekaramel, så sprøjt en klat af det på hver kagestykke eller rundt omkring på en stor kage. 4 små æg. 1/4 portion Chokoladekaramel
December – Brændte m. December – Hjemmelav. December – Hindbærbo. December – Luftig og. 4) De kan serveres både lune og afkølede, begge smager fantastisk
4 spsk. 4 spsk cremefraiche. Så er der endnu en julefrokost klassiker. Man kan næsten ikke komme udenom frikadellerne og kartoffelsalaten til en julefrokost
Opskriften har jeg blogget om tilbage i 2010 og de lægger altid i top 5 over de mest besøgte opskrifter her i december, men jeg synes efterhånden at den trænger til en opdatering med nye billeder
3-4 glas. 3-4 glas 1 liter ufiltrerede æblemost. Jeg elsker den originale rødvinsgløgg, men jeg har længe haft kig på den moderne hvide gløgg lavet på æblemost
Når jeg tænker jul i udlandet og specielt de engelsktalende lande, tænker jeg Eggnog. Jeg anede faktisk ikke hvad det var indtil jeg læste opskrifterne igennem og bagefter var jeg stadig noget skeptisk
450 g frossen spinat. Bag tærten i 45 minutter. 450 g frossen spinat. Så er der et bud på dagens middag. Det er med danskernes ynglingskød - det hakkede oksekød
40 g. 40 g. Som lovet kom der i dag endnu en opskrift på noget nemt konfekt, der kan laves hurtigt. Simple, men lækre og fyldt med dejlige mandler, nougat og chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.