Normalt keder jeg mig hvis jeg skal lave mere end to af samme slags, men tænker at det er mulighederne for at lave nye farvekombinationer der gør at jeg stadig synes de er sjove
Det er virkelig en hyggelig bog fyldt med gode opskrifter på alle de glemte retter. Jeg har fået den nye Karoline kogebog, og den er fyldt med gode historier og minder fra barndommen
Glædelig påske til jer alle. Sæt dejen i på køl i 15-20 min, du kan også bruge fryseren5. Her kommer en genudgivelse af mine favorit proteinkugler med hindbær
Min datter noterer alle Arnes guldkorn i en lille sort bog og min mand gør som Arne siger. 200 g rengjorte rabarber. 150-200 g sukker. Egen avl - vi venter med at høste 200 g. 150-200 g
Jeg har en fortid hvor jeg har prøvet alle former for forhold til kalorie lette tanker, i kraft af jeg har dyrket elitefitness, svømmet meget og elitekarate
120 gram Marcipan. Sorten stammer fra Holland fra begyndelsen af 1800-tallet. 120 gram Marcipan. Denne lækre kage blev fremstillet i weekenden og faldt i god jord fredag aften et par timer efter burgerne var spist og børnene var faldet til ro
Bland alle de tørre ting i skål, faktisk det hele på nær kærnemælk, bland nu skifte vis det tørre og kærnemælken i sukker/olie massen til der er en cremet masse
Til alle jer, der følger med på Facebook. Indlægget Chokoladekage – bomben over dem alle. 200 gram mørk chokolade (85%). 200 gram smør eller kokosolie. 200 gram Suvida Gylden. Hæld i form og bag ved 170 grader i ca 20 min. 200 gram mørk chokolade. 200 gram smør. 200 g
Det kan være hårdt, og måske tænker du, at det aldrig bliver til en dej. Den her opskrift på ravioli med bladbeder er altså lidt uden for sæson, for nej, det er ikke typisk julemad i Italien
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.