Til 8-12 personer. Hæld det i den forberedte springform og bag i 35 - 40 minutter. 8-12 personer. En af mine yndlingskokke er Nigella Lawson, og jeg har en del af hendes kogebøger
Og forresten, så var der da også den der med peanutbutter-banan pandekager. Vi spiste pandekagerne med mandler, friskskåret frugt - æbler og pærer, samt en lækker smoothie med havre, jordbær og solbær fra Planteriget
Then while the judges tasted all of our desserts we were served an amazing afternoon tea (or to be precise, afternoon coffee just for the day) with lots and lots of delicious cakes sandwiches and lot s and lots of chocolate
Det er i dag international granny square-dag, så jeg måtte i gemmerne, hvor jeg fandt prototypen af den firkant, som endte med at blive en del af både Yvonne-kluden samt mit hæklede håndklæde
- i dag blev krymmel proppet i cupcakerne. Guld-krymmel. Mælkeblandingen hældes langsom i kage-dejen, hvor den piskes sammen, til alle klumperne er rørt ud
Ja ja, jeg skal ærligt indrømme at jeg allerede er faldet i og spiste kage i dag - men hvad kan man gøre når nu ens mor står med en friskbagt banan kage og man har en rygrad som en regnorm
En ting jeg altid har på mig i øjeblikket, er disse små stykker slik, lavet af syltet ingefær - det lyder umiddelbart lidt weird, men de smager rigtig godt
Divide mixture among 8 - 10 dessert cups and lightly press into an even layer, set aside. Add in 1/3 cup of the powdered sugar, tint with yellow food coloring if desired and whip until stiff (but not lumpy) peaks form (shake cream from beaters, no need to clean). Mix lemon curd and remaining 2/3 cup powdered sugar into cream cheese mixture. Heat rested gelatin mixture in the microwave on high power for 30 seconds. Whisk for 1 minute to thoroughly dissolve gelatin, then let cool 3 minutes (no longer or it may start to set then you could end up with little lumps in the mousse). Gently fold 1/3 of the whipped cream mixture into the cream cheese mixture to lighten, then add remaining whipped cream and gently fold until combined. Cover and refrigerate 2 hours (or up to 1 day ahead if desired) to set. Cooking Classy 3/4 cup crushed graham crackers (6 full sheets). 3 Tbsp (42g) salted butter, melted. 1 1/2 cups (355ml) heavy cream. 12 oz (340g) cream cheese, softened
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.