½ tsk bagepulver. Pigerne fra Twin Food har gjort det igen. Start med at piske ægget og sukkeret luftigt, hvorefter du tilsætter olie, kakao, vanilje og bagepulver
En ting jeg altid har på mig i øjeblikket, er disse små stykker slik, lavet af syltet ingefær - det lyder umiddelbart lidt weird, men de smager rigtig godt
Den kan bages som julesmåkage eller året rundt, og som navnet antyder, er det en lille let (ikke kaloriemæssigt) kage, som der altid kan findes plads til
en halv chili-. Til sausen/marinaden. Hakk alle ingrediensene i biter. Topping. Ha olje og smør i en panne , fres hvitløken litt før du tilsetter Chili, la surre ett minutt før du tilsetter de andre ingrediensene
I recently bought a yummy natural raspberry extract, and decided to use it for a raspberry frosting. And I hadn’t baked cupcakes in a while, so I decided to make chocolate cupcakes … Continuereading →
Rul butterdejen lidt ud og form dine butterdejspakker som du vil - her lavede jeg trekantede og aflange pakker, men det er kun fantasien, der sætter grænser
- Sød og syrlig med et twist fra selleri er en perfekt kombination -. Smagen afhænger virkelig af hvilken type appelsin og æble du bruger – men jeg vil vove at påstå at det vil smage godt uanset
Dine-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. - The taste of autumn –Opskrift tærtebund. Nu fordeles dette jævnt i et tyndt lag i en springform/rund kageform som jeg har smurt med let fedtstof på spraydåse
Jeg vil hertil også anbefale, at du laver din egen karrypasta - ligesom jeg har gjort her. De fleste curries bliver ofte pumpet med en masse kokosmælk, da det gør curry dejlig cremet og rund i smagen – hvilket jo ikke er helt dårligt Men hvis man nu gerne vil mindske sit indtag af mættet fedt og samtidig have en dejlig cremet curry, hvad gør man så
Med mindre jeg pimper dem, naturligvis. Lad dig endelig inspirere. 10 mandler)1 nektarinHak gulerødder i foodprocessoren, så du får små grove tern. Tilsæt 1 spsk olivenolie og saft fra en halv citron, bredbladet persille, grofthakkede mandler og nektariner i små tern. (Det skulle være nok til 3-4 personer, alt efter hvor meget I spiser) 7 Gulerødder. 3-4 personer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.