Opskrifterne er en del af en kortere serie med inspiration til den perfekte tapas. “Okay, lad mig starte med at sige, at det ikke er en “ægte laksemousse”
Hak løg og hvidløg fint, og svits dem gennemsigtige i en lille gryde med opvarmet olivenolie. Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Kom basilikum op i en morter sammen med et lille drys salt, og stød det til en mos. Har du ikke en morter, kan du hakke det fint på et skærebræt og derefter bruge den flade side af en kniv til at mose det med
Smag til med salt og citron. Selvom tapas egentlig er en spansk måde at spise på (mange små retter), fik jeg i sidste uge lyst til en mere græsk version…
facebook) da jeg løbende vil komme med inspiration til dit tapasbord. Lige siden min kæreste og jeg var i Østrig tilbage i feb/marts, har tapas været en hyppig aftensmad her i huset
-) Tapas er den bedste opfindelse, som er kommet til os fra Spanien, og det betyder egentlig små retter eller små hapsere, som både kan serveres som appetitvækkere eller kombineres med flere slags til et større måltid
Når gæsterne kommer, kan de forsyne sig af de små lækkerier og drikke godt øl eller god rødvin til, samtidig med at der snakkes inden man går til bords
Jeg har lavet et link til indlægget med de første tre tapas. Polenta med chorizo og tørrede abrikos. Så er vi kommet til anden del i Madsvinenes tapas arrangement på Aarhus Efterskole
Steg frikadeller på størrelse med valnødder i olien på panden. Som tapas kan man putte en tandstik i, hvis det er stående buffet men albondigas kan også serveres direkte i saucen
3. S. å. e. r. d. t. i. g. n. b. l. v. f. o. a. p. æ. k. s. ". M. A. G. T. I. D. -. y. m. u. ,. h. z. /. j. ø. 2. 0. 1. 4. H. é. R. V. B. L. (. ). c. F
Tapas bestående af dadler med bacon, oksekødsboller i tomatsauce, ovn kartofler i paprika og timian, hjemmerørt chilimayonnaise, hjemmebagt grov & hvedemels brød, parmaskinke, tomatsalat, brie, port salut, grønne oliven, lakseroulade, pate, carpaccio med ost og oksespegepølse
I sidste uge mødtes jeg med en veninde efter hver vores ferie. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en ting vi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvin og god mad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.