Jeg synes at det er sjovt at prøve nogle nye slags hvert år. 3 spsk peanutbutter. 3 spsk peanutbutter. I weekenden var det tid til den årlige konfekt-fremstilling
1-2 glas ørredrogn eller lakserogn. 3) Anret avokadoen fint på portionstallerkener og placèr en god skefuld rogn ovenpå. 4) Dryp med mandelolie - ca 1 spsk pr tallerken samt citronsaft, og slut af med at krydre med lidt havsalt og friskkværnet peber (pas på med salten, da rognen i sig selv er salt) 4 avokadoer. 1-2 glas ørredrogn
Man kan jonglere med alle slags nødder, plantemælk, frugt, tørret frugt, chiafrø og whatnot. Der er uendelig mange kombinationer at lave, men her har jeg strikket 3 sammen, som man kan servere for sig selv og andre med rigtig god samvittighed. 2-3 dadler. 2-3 dadler
Det er det absolutte tegn på forår, når man kan servere stenbiderrogn. Vend stenbider rognen i. Anret stenbider rogn, aspargeserne, rødløg og rugbrødstrekanter på et stort fad
To Slags Småkager af en Dej, ca. 50 af hver slags. 1 1/3 dl. 3. 1 1/3 dl kartoffelmel. Til min mors fødselsdag havde jeg lovet at lave nogle småkager, og da der er veganere i familien skulle de gerne være veganske
-)Jeg lavede tre slags, så jeg gangede deres opskrift op, så det passede, fordi jeg vidste at jeg måske ikke ville nå at få brugt resten af den kondenserede mælk
3. 3. 3. 3. 3 g. D. a. m. i. n. e. g. o. d. v. r. s. k. u. l. f. t. ø. ,. h. c. p. b. y. V. O. C. æ. H. K. J. å. j. -. ). I. B. 2. 0. L. 4. 5. Æ. M. S. 1. A. F. N. P. /. ½. (. 8. T. R. –. ". ‘. ’. <
Jeg fik en ide til aftensmaden "En slags benløse fugle", en festlig ret. 8 skinkesnitzlersmøreost med yndlingssmag3-4 gulerødder 1 pastinak1-2 stængler af bladselleri1-2 fed hvidløg1-2 rødløg salt og friskkværnet peber1-2 dl bouillon (vand og terning, gerne øko)Skinkeschnitzlerne bankes helt flade og tynde (min mand brugte kagerullen) Gulerødder, pastinak og bladselleri snittes i julienne (tændstiktynde stave) gerne på mandolin-jernet, som vi ikke helt kan finde ud af, men til julienne-snitning fungerer det fint. Citrussalat2 appelsiner i både 3-6 skiver pomelo i både uden den hvide hinde1 rød grape i både uden den hvide hinde2 mandariner i både1 dl pinjekerner tørristes på en pande Citrusfrugterne deles i både og skæres i mindre stykker og blandes i en skål. 3-4 gulerødder. 3-6 skiver pomelo i både uden den hvide hinde
Jeg lavede 3 forskellige tærter. Forleden faldt jeg over noget færdig tærtedej til 5 kr stykket, så det tænkte jeg at jeg ville prøve - jeg plejer ellers altid at lave dejen selv, men det her er jo en dejlig nem løsning, hvis man ikke lige har tiden
Så nu prøver jeg endnu 2 slags. 30 g almindelig mandelmel. Lad blandingen stå køligt i ca 30 minutter for at fibrene kan suge væske til sig. med æg, og bag i ca 30 min, eller til de er lækkert gyldenbrune. 30 g almindelig mandelmel
3 tsk olie. 3 spsk vand. Der findes 2 slags sennepskorn – sorte og gule – de sorte giver skarphed og bitterhed, de gule giver den cremede og mildere smag. 2-3 spsk honning. 1/3 af væsken skal være eddike, så jeg brugte 3/4 dl eddikke og 1 1/2 dl vand. 3 tsk olie. 3 spsk vand. 2-3 spsk honning
Til 3-4 personer (Lille bradepandeform, eller de viste runde former)1 dl hvedemel½ dl fuldkornshvedemel3/4 dl sukker 3/4 kakaopulverEn stor knivspids ægte vaniljepulver (eller ½ tsk vaniljesukker)1 tsk bagepulverEn knivspids himalayasalt2-3 tsk rapsolie - eller anden neutral olieMokka-version3/4 dl kold, stærk kaffe eller espressoBlåbær-version3/4 dl appelsinjuice - gerne friskpresset30 gram friske eller optøede blåbærTænd ovnen på 185 grader varmluftBland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, og rør godt. Bages i ovnen 20-30 min, afhængig af formen(e)
3 dl vand100 g 4-kornsblanding (knækket boghvede,havregryn,hørfrø,solsikke)50 g gær1 spsk Fiber Husk1½ dl mælk1 spsk sukker1 tsk salt100 g hytteostca 500 g glutenfrit mel Bringe vandet i kog og hæld det over 4-kornsblandingen og lad det stå og trække 5 minutter. Fold første lag lidt over midten af firkanten og fold andet lag ind over fra den anden side, så der ialt bliver 3 lag. 3 dl vand
3 spsk sukker. 3 spsk sukker. Påsken står for døren, og det skal fejres med hjemmelavede marcipanæg. Ud over de klassiske marcipanæg med nougat i midten står den på appelsin-marcipanæg, lakrids-marcipanæg og krokant-marcipanæg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.