Jeg synes at det er sjovt at prøve nogle nye slags hvert år. 3 spsk peanutbutter. 3 spsk peanutbutter. I weekenden var det tid til den årlige konfekt-fremstilling
Man kan jonglere med alle slags nødder, plantemælk, frugt, tørret frugt, chiafrø og whatnot. Der er uendelig mange kombinationer at lave, men her har jeg strikket 3 sammen, som man kan servere for sig selv og andre med rigtig god samvittighed. 2-3 dadler. 2-3 dadler
To Slags Småkager af en Dej, ca. 50 af hver slags. 1 1/3 dl. 3. 1 1/3 dl kartoffelmel. Til min mors fødselsdag havde jeg lovet at lave nogle småkager, og da der er veganere i familien skulle de gerne være veganske
3. 3. 3. 3. 3 g. D. a. m. i. n. e. g. o. d. v. r. s. k. u. l. f. t. ø. ,. h. c. p. b. y. V. O. C. æ. H. K. J. å. j. -. ). I. B. 2. 0. L. 4. 5. Æ. M. S. 1. A. F. N. P. /. ½. (. 8. T. R. –. ". ‘. ’. <
Jeg fik en ide til aftensmaden "En slags benløse fugle", en festlig ret. 8 skinkesnitzlersmøreost med yndlingssmag3-4 gulerødder 1 pastinak1-2 stængler af bladselleri1-2 fed hvidløg1-2 rødløg salt og friskkværnet peber1-2 dl bouillon (vand og terning, gerne øko)Skinkeschnitzlerne bankes helt flade og tynde (min mand brugte kagerullen) Gulerødder, pastinak og bladselleri snittes i julienne (tændstiktynde stave) gerne på mandolin-jernet, som vi ikke helt kan finde ud af, men til julienne-snitning fungerer det fint. Citrussalat2 appelsiner i både 3-6 skiver pomelo i både uden den hvide hinde1 rød grape i både uden den hvide hinde2 mandariner i både1 dl pinjekerner tørristes på en pande Citrusfrugterne deles i både og skæres i mindre stykker og blandes i en skål. 3-4 gulerødder. 3-6 skiver pomelo i både uden den hvide hinde
Jeg lavede 3 forskellige tærter. Forleden faldt jeg over noget færdig tærtedej til 5 kr stykket, så det tænkte jeg at jeg ville prøve - jeg plejer ellers altid at lave dejen selv, men det her er jo en dejlig nem løsning, hvis man ikke lige har tiden
Så nu prøver jeg endnu 2 slags. 30 g almindelig mandelmel. Lad blandingen stå køligt i ca 30 minutter for at fibrene kan suge væske til sig. med æg, og bag i ca 30 min, eller til de er lækkert gyldenbrune. 30 g almindelig mandelmel
3 tsk olie. 3 spsk vand. Der findes 2 slags sennepskorn – sorte og gule – de sorte giver skarphed og bitterhed, de gule giver den cremede og mildere smag. 2-3 spsk honning. 1/3 af væsken skal være eddike, så jeg brugte 3/4 dl eddikke og 1 1/2 dl vand. 3 tsk olie. 3 spsk vand. 2-3 spsk honning
Til 3-4 personer (Lille bradepandeform, eller de viste runde former)1 dl hvedemel½ dl fuldkornshvedemel3/4 dl sukker 3/4 kakaopulverEn stor knivspids ægte vaniljepulver (eller ½ tsk vaniljesukker)1 tsk bagepulverEn knivspids himalayasalt2-3 tsk rapsolie - eller anden neutral olieMokka-version3/4 dl kold, stærk kaffe eller espressoBlåbær-version3/4 dl appelsinjuice - gerne friskpresset30 gram friske eller optøede blåbærTænd ovnen på 185 grader varmluftBland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, og rør godt. Bages i ovnen 20-30 min, afhængig af formen(e)
3 dl vand100 g 4-kornsblanding (knækket boghvede,havregryn,hørfrø,solsikke)50 g gær1 spsk Fiber Husk1½ dl mælk1 spsk sukker1 tsk salt100 g hytteostca 500 g glutenfrit mel Bringe vandet i kog og hæld det over 4-kornsblandingen og lad det stå og trække 5 minutter. Fold første lag lidt over midten af firkanten og fold andet lag ind over fra den anden side, så der ialt bliver 3 lag. 3 dl vand
3 spsk sukker. 3 spsk sukker. Påsken står for døren, og det skal fejres med hjemmelavede marcipanæg. Ud over de klassiske marcipanæg med nougat i midten står den på appelsin-marcipanæg, lakrids-marcipanæg og krokant-marcipanæg
3 hurtige Bruschettaer. Jeg lavede 3slags. Når det både skal være nemt og lækkert på en gang. Bruschetta kan passe ind i mange anledninger og man kan lave utrolig mange lækre udgaver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.