Jeg begræder, at jeg ikke i farten fandt et bedre kamera frem, der virkelig kunne illustrere farvespektret på tallerkenen, for fantastisk så det ud med den lilla rødkål, broccolien og limeskiverne
august 2013. Løg - 1 stkPeberfrugt - 1 stk, rødChampignon - 100 g, i skiverHvidløg - 3-4 fedTomatpure - 1 stor dåseDåsetomat - 1 dåseChilipulver - ½ tskPaprika - ½ spskBacon - 1 pakke, i ternCocktailpølser - 1 pakkeKyllingebryst - 200 g, ca, i ternOksesmåkød - 150 g, ca, i ternVand - 2½ dlMadlavningsfløde - 1/4, 8 %Boullionterning - 2 stk, 1 okse+1 kyllingKrydderurter - 1 bundt, snørret sammen af persille, oregano, basilikum, timianSalt - Peber - Instruktioner. Herefter tilsættes resten af ingredienserne og Römertofen sættes i den kolde ovn, som derefter tændes på ca 230 grader (ikke varmluft). 3-4 fed
300 gram kylling brystfilet. 2-3 bananer. Skær dem herefter ud i lidt større bidder (typisk skærer jeg en brystfilet ud i 3-4 bidder). Skær peberfrugterne ud i strimler på 2-3 cm tykkelse og læg dem i bunden af et ildfast fad. 300 gram kylling brystfilet. 2-3 bananer
Her i weekenden fik jeg færdiggjort "Ret nem raglan" fra Lene Holme Samsøes nye bog "Børnestrik på pinde 3,5-4". Og ja - sådan ser en 3,5-årig ud, når man beder ham om at smile. Husker et billede eller 1000 hvor jeg også selv så sådan ud fra jeg var 3-10 ca
Pasta med Oste nødesovs (vegetarret - smager ualmindeligt fantastisk. ). 4 personerIndkøbsliste. Friske tortellinier med ost 500gFrisk timianRicotta Ost (50g til sovs, og noget til at komme ovenpå)Valnødder 100gPinjekerner 100gFløde (du kan jo selv bestemme procenten af fedt), jeg ville nok ikke bruge det hele i en halv liter, men køb det for at være sikker
300 g gorgonzola. 300 g gorgonzola. PASTA GORGONZOLA. Jeg er KÆMPE KÆMPE fan af Italiensk mad, og da det næsten er det eneste min kan finde ud af, jamen så er det noget der hænger fast i hovedet på mig
Skør pølserne i skiver - hele 300 gram. 3. 1. Fedtstof varmes i en gryde og karry svitses. 2. Skyld grønsagerne ( gulerødder skrælles ) og hak grønsagerne
3 fede hvidløg. Jeg startede med at skære mine 3 løg typer i små stykker, og stege dem bløde i min gryde sammen med oliven olie, revet ingefær, salt og peber. 3 fede hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.