I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i
Tag nu basisisen ud af fryseren og rør med let hånd, bær og saft sammen med basisisen, det må godt være sådan, at der kommer striberi, da det på den måde ser lidt “sjovere” ud
Læg feta-blandingeni en bred stribemidtpå farsen på langs. Her får du minopskriftpå græsk farsbrød, som du kan følge slavisk eller lade diginspirere af
Nogle gange, når du køber en mørbrad, sidder der en stribe kød påsiden af den. Mørbraden bliverpå denne måde saftig og lækker – du skal selvfølgeligikke overstege den, for så bliver den det ikke – og får en dejlig smag
Smag til med godt med god flagesalt og kom saltkaramellen i en sprøjtepose (eller blot en frysepose, hvor du klipper et lille hul i det ene hjørne) og fordel på kagen ifinestriber
Den store påbillederne er nemlig blevet lagt i fryseren (det kan den nemlig sagtens, fryses altså), hvor den ligger og venter på at vii næste weekend tager tilHamborg
Hæld den smeltede hvide chokolade udover den mørke trøffel i et stribetfint mønster. Nu er det snart jul og konfekttid, så hvad med at prøve disse café latte snitter med en bund af marcipan
Fordel en stribe remonce på hver trekant ved den brede ende uden at lægge det helt ud til kanten. , så i dag får Iopskriftenpå nogle fantastisk lækre kærnemælkshorn med marcipan
Hæld en stribeolivenolie over brødet og garnér med persillebladene. Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.