Smør den med smørrelse og kom din fine dej i. Dadler, figner, valnødder, sukat, tørret frugt. I dag har jeg faktisk været utrolig træt, men det skal selvfølgelig ikke ødelægge mit nye bag-i-december-projekt
D. e. t. r. a. f. d. m. s. g. u. l. b. ø. j. h. i. o. å. n. k. ,. v. p. æ. M. y. J. -. c. T. I. 3. C. 4. 0. 1. ½. 2. S. B. E. G. 5. /. 6. (. ). H. L. K. R. V. 9. A. O. F. x. ". P. q
Smør stangen med et penslet æg. – Frk. 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Blend med stavblender, minihakker, smoothieblender – eller hvad I nu foretrækker. Det tog jeg til mig, og i dag bestod morgenmaden af en grøn frugt smoothie med spinat
– Kom den afkølede nougat i de afkølede chokoladeskaller gerne med en sprøjte pose. Hvis du vil lave en bund af chokolade, skal der gerne være noget chokolade tilbage til at lave bunde med
Som skrevet i går, fejrede jeg min fødselsdag med et brag af en dessert. Friske hindbær – min. Hvis i også smelter i mikroovn, så vær forsigtig med ikke at give det for meget
Form den med skeen og din hånd til en frikadelle. – Frk. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartofler med “fin” skræl
Server bollerne lune med smør og en god kop kaffe eller evt. – Frk. Kanel er ofte noget vi putter i kagerne eller ovenpå risengrøden, men hvorfor ikke også komme det i brødet
Kom de karameliseret peanuts på et stykke bagepapir og køl ned til karamellen er helt stivnet (kom dem gerne i fryseren for at speede afkølingen op) – Det er formentlig bare en stor karamel/peanut klump, du ender med, og det er helt perfekt
Opskriften har jeg blogget om tilbage i 2010 og de lægger altid i top 5 over de mest besøgte opskrifter her i december, men jeg synes efterhånden at den trænger til en opdatering med nye billeder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.