Det hvide chokolade smeltes (også det gør jeg i mikroovnen). 3) Vend smøren i dejen og dernæst den hvide chokolade. 6) Smelt det hvidechokolade og temperer det til 32 grader
F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S. -
Den hvide chokolade smeltes over et vandbad. 5) Fordel nu hindbærmoussen over den nedkølede browniebund og sæt på køl i 3 timer eller i 1 time i fryseren for at speede afkølingen op, så den hvide chokolademousse kan komme hurtigere ovenpå. 5) Lad glazen køle ned til stuetemperatur og hæld den da over den helt afkølede hvide chokolademousse i formen
– Æggehviderne piskes stive. 3 æggehvider. Haslund 3 æggehvider. Når risalamande er smukkest. Jeg har sådan glædet mig til at vise jer denne smukke risalamande kage
Herhjemme har der ikke været et ordentlig julefrokostbord, hvis ikke der er skinkestang i maven. Af alle de lækre ting, man ofte kan vælge mellem til julefrokosterne, så er skinkestangen altså min absolutte yndlings
5 Responsesso far. Dorte wedege siger. 20. maj 2014 kl. 09. 59. Lavede denne kage til fødselsdag. HELT fantastisk… Bestemt ikke sidste gang den skal laves
Finhak den hvide chokolade og bland det sammen med kiksene. Edit. (8 personer). Her er opskriften på en lækker og nem cheesecake – uden brug af husblas
Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftige og politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken
De minder mig nu mest om loppemarkeder om sommeren, hvor jeg elsker at få de lækre spanske snacks. Men som alternativ til æbleskiver og andre julelækkerier, er de perfekte i juletiden også
)) så er det kridhvide boller. Er der noget børn elsker (og egentlig også mig selv. Derfor blev der selvfølgelig lavet sådan nogle i forbindelse med Silas’ fødselsdag og fejring af denne i børnehaven
Fyldte chokolader hører bare julen til. Og vil de ikke være hyggeligt selv at kunne lave dem. Jeg har gjort et forsøg – OG JA, jeg ved godt at min chokolade-temperering mislykkedes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.