Det smager møggodt, lige meget hvem der mener hvad om hvorvidt det kan opvarmes eller ej. Mos det, pres det gør hvad du vil, men gør det for guds skyld over iskoldt smør i tern
P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. -. H. E. (. ". O. /. F. K. 1. 5. 9. V. ) g
Nu er julen for alvor ved at nærme sig, og det er derforpå tide at få bagt det sidste julebag, fået lavet risengrød - til risalamande (hvis det skal stå og trække natten over) og få hygget rigtigt med familien
Vi skal være langt fra internet det meste af tiden, så bloggen holder ferielukket imens - måske opdaterer vi lidt på Instagram (@lchfhverdag) undervejs
For at lave disse humus tapas skal du blot tilberede humus efter din egen favorit opskrift og farve denne med rødbedesaft, som jeg har gjort påbillederne (eller du kan selv vælge hvor intenst det skal være)
Og hvad kunne I godt tænke jer at se mere af her på Anna-mad. Kom flødeost i en skål og rør flormelis, citronskal og -saft i, til det bliver en lind masse og smør det på en kolde gulerodskage
D. e. r. s. k. a. l. n. o. g. t. y. p. å. b. ,. j. h. d. f. v. i. æ. u. -. m. J. ø. N. T. '. ". U. B. c. W. M. C. z. O. K. 1. 2. I. 5. 0. 3. F. S. H. R. L. 4. Æ. P
hvad er pofiber & Psyllium-frøskaller. hvad kan jeg bruge istedet for skyr. Psyllium-Frøskaller er kostfibre, der suger en del væske og er med til at binde dejen sammen, og så er det godt for fordøjelsen
D. e. t. r. b. l. v. i. d. f. o. a. n. g. p. å. S. j. ,. u. s. F. y. m. æ. J. h. T. k. E. c. U. H. ø. V. M. N. L. P. I. -. ). K. 2. 4. 0. 3. /. 1. 5. B. 6. A
desuden starter det det nye år på en god måde, i stedet for at plage sig selv med sunde, slankende og besparende nytårsforsætter der alligevel er glemt om et par måneder (eller uger)
Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvadder er i maden. Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.