I mandags var som tidligere nævnt dagen, hvor vi skulle fejre at min mor havde fødselsdag. Jeg havde i en kogebog af Mette Blomsterberg fundet en opskrift på en Valnødde-lagkage, så det måtte da være den perfekte fødselsdagskage til min mor
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. N. å. r. j. e. g. h. o. l. d. f. ø. s. a. b. t. i. ,. m. n. v. u. p. æ. k. 6. 0. 5. 3. 4. 1. -. S. V. 7. P. D. H. F. c. (. ). /. E. B. y. U. M. S g
Man behøver ikke at have fødselsdag for at bage denne skønne kringle. "Fødselsdags" kringle150 gr smør1 ¾ dl mælk75 gr gær½ tsk salt50 gr sukker2 tsk kardemomme1 æg500 gr hvedemelFyld. 125 gr blødt smør125 gr sukker3 dråber mandelessens50 gr rosiner50 gr sukatPynt. i 20-25 minutter. 2 tsk kardemomme. 125 gr blødt smør. 125 gr sukker
De fodboldkager, som Malthe havde bestilt til sin fødselsdag i går. Han er vild med vores familieopskrift på "Den Du Ved Nok", der er en chokoladekage med en tyk, kokos/chokoladeglasur i et generøst lag, men vi synes næsten, at den skulle gøres lidt mere festlig, nu hvor det var fødselsdag
Da vi skulle fejre min svigermors fødselsdag, ville jeg gerne lave en anderledes fødselsdagskage end normalt, og da det altid er et hit med en cheesecake, ville jeg kombinere de to ting
Sidst i Maj var det min mands fødselsdag. Da han normalt altid spiser grove rugboller og havregrød, så det en helt fest, at starte morgen med et par hvede fødselsdags boller
Jeg er ved at planlægge husets næste fødselsdage – først Prinsessen der fylder 5. (12 stk). 20 g gær/1 pk tørgær. 11/2 tsk honning. 21/2 spsk olie. 1/2 dl solsikkekerner. 1/2 dl græskarkerner. 240 g rismel. Ikke sikkert du skal bruge 240 g rismel. Form 12 boller og lad dem hæve tildækket i ca en time. Bages ved 200 grader i ca 35-40 minutter. 12 stk). 20 g gær. 11/2 tsk honning. 21/2 spsk olie. 1/2 dl solsikkekerner. 1/2 dl græskarkerner. 240 g rismel
Disse festlige cupcakes bagte og pyntede jeg forleden i anledning af min fødselsdags. 125 g stuetemperatur blødt usaltet smør. 220 g hvedemel. 2 glas mælk. Til cupcakes her har jeg derfor tilsat 2 tsk rom essens, for at give frostingen lidt eksklusiv smag. 125 g stuetemperatur blødt usaltet smør. 220 g hvedemel. 2 glas mælk
2. 2. 2. 2. 2. D. e. r. v. a. d. n. p. u. s. t. k. æ. l. i. g. h. f. o. 1. 4. m. b. J. ø. å. ,. 5. y. 0. T. j. -. é. /. V. P. B. c. M. S. &. F. O. L. W. (. 3. ). E. '. Å. H. N. I. w. q. <. 3 l
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Det er blevet tid til at fejre kokkens fødselsdag. 2 dl. 2,5 dl. 100 gram krabbekød - du kan fx også bruge rejer eller hvid fisk. 2). Tilsæt kokosmælk og lad det simre endnu 25
Kokkens fødselsdag bød på denne 4-retters menu. Lad os kigge nærmere på ret nummer 2. Mellemret #2. Fødselsdagsfesten er godt undervejs og vi skal have nye folk i køkkenet til at anrette ret nummer 2. 2) Tynde skiver af rødbede lægges i bunden af tallerkenen
Til fødselsdagen var der stor begejstring, for de små cupcakes og de blev alle spist. Kæresten havde fødselsdag i onsdags, og dagen efter var det hans 2 nevøer der stod for tur. Vi havde som så mange gange før, slået de 3 drenges fødselsdags-fester for familien sammen. Desserten bestod af 2 slags hjemmelavet is, små marengskys, syltede blåbær og lakrids sirup fra Bülow. 12-15 stk. 125 g hvedemel. 2 æg. 125 g skrællet banan, most. 20 min. 12-15 stk. 125 g hvedemel
2. 2. 2. 2. 2. I. g. å. r. t. o. s. d. a. ,. e. n. 1. 8. u. h. v. j. f. ø. l. J. k. m. æ. b. p. i. -. y. V. /. N. ). M. 7. 5. 0. 4. . D. S. 3. Å. K. E. f g
Min mors fødselsdagsboller er en god gammel klassiker, der er gået i arv i mange generationer. 2,1 kg)Fremgangsmåde. Bag dem i forvarmet ovn ved 200 grader varmluftovn i 15 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.