For muffinsformene med papirforme og sæt kagerne i. Det gør jeg, ved at veje bollerne når jeg former dem, og så er det, som du kan se på fotoet, ved at måle sneglene, når jeg skærer dem ud
For muffinsformene med papirforme og sæt kagerne i. Det er fordi, jeg vejer bollerne når jeg former dem, og så er det, som du kan se på fotoet, fordi jeg måler sneglene, når jeg skærer dem ud
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
To af mine yndlingskager i et, chokoladekageog tiramisu. Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her
Chokoladekage – Mega svampet og toplækker. Fordi den er smadderlækker… Av av av det var lige Jante der kom forbi med en lov i hånden og fortalte mig, at den slags må “man” ikke sige
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.