Hvis man kan få alt det sunde med i en ret, der i forvejen smager fantastisk, og som man ikke vil gå på kompromis med i smag og konsistens, er det da bare skønt
M. m. d. e. t. r. n. k. l. a. s. i. ,. o. b. g. f. R. v. j. y. h. å. æ. D. p. ø. O. -. u. c. (. 4. ). 5. 0. /. 1. 2. ½. P. B. S. 3. V. K. T. N. 6. L. 7
disse “ris” sammen med en god karrysauce og en snitzel, så vil du bestemt ikke savne de normale ris. Selve blomkålen smager ikke af meget så man bør kombinere den med noget der har noget smag, denne gang havde vi stegte portobellosvampe, et rødt snackpeber og et godt skud chili i
Når blomkålen er revet overhældes den med kogende vand og tilsættes en smule salt. Hvis man gerne vil spare lidt på sine points, så kan man lave blomkålsris i stedet for almindelige ris
Du kan både servere din Kylling i karry med brune ris, pasta, grøntsagsspaghetti eller blomkålsris. Vi lavede vores kylling i karry om til Ristaffel - som egentlig blot betyder at kylling i karry bliver serveret med andre råvarer ved siden af
Med inspiration fra mit yndlings take-away sted i Aarhus 'Woksquare' har jeg her forsøgt at skabe en udgave af deres karrysovs, som blandt andet retten 'kylling i karry' indeholder - som er intet mindre end fantastisk
Tilsæt grøntsager og lad det koge et par minutter ☺Blomkålsrismed persille. Bland det sammen med salt og peber, og steg det få minutter på tør pande Pynt wokretten med resten af persillen
Sushiruller medblomkålsris. Desværre kan det også blive lidt tungt med al den hvide ris. Fordel et tyndt lag blomkålsris på tangpladen, og lad et lille stykke være fri
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.