Det er heller ikke engang særlig dyrt at lave sådan en ganske almindelig brunsovs. Hvis jeg en sjældent gang imellem laver frikadeller eller andet sjov, så skal der også en god gammeldaws sovs til
I. d. e. n. h. r. u. g. a. R. m. 1. 0. t. i. l. b. p. å. f. s. k. y. ,. o. v. æ. D. j. J. ø. T. C. ). G. (. c. 3. -. 2. M. S. L. B. K. 4. 5. 6. V. 7. 9. z. /. . A. H. F. ". O. ) g
Kom andestykkerne i en bradepande og steg dem brune. Enten med end sovseske, en fedskiller eller ved at køle fonden ned til dagen efter, og så fjerne fedtet fra den stivnede fond
– Si kirsebærsovsen fri for bær. Opvarm hurtigt sovsen i en gryde. Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
De minder mig nu mest om loppemarkeder om sommeren, hvor jeg elsker at få de lækre spanske snacks. Men som alternativ til æbleskiver og andre julelækkerier, er de perfekte i juletiden også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.