Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænkerover, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg påat tale i hemmelige kage-koder til dem
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Måske var det noget at byde på heksefingre når børnene kommer forbi og siger “slik eller ballade”. Så erdu klar til Halloween når børnene kommer forbi i deres uhyggelige dragter og siger ”Slik eller ballade
Det kan for eksempel være at lave retter med masser af grøntsager, men hvor du også bruger fløde, ost, smør, sovs eller andre ’’forbudte’’ fødevarer (ifølge den ydre/fornuften) i din madlavning – så vil du nyde maden og dermed have lyst til at lave den, men samtidig få et måltid, derpå grund af grøntsagerne ikke er for kalorierigt i forhold til vægttab
Læs også med på min personlige blog. Det skal du bruge. Herer opskrift og billeder af de pølsehorn jeg lavede i formiddags, jeg har udskiftet mælken med kærnemælk, mums hvor blev de gode
Om det er morgenmad, dessert, frokost eller hvad du har lyst til, det erhelt op til dig. Derfor vil jeg opfordre dig til også at tænke ud af boksen og bruge de madvarerdu normalt køber ind på nye måder
Jeg har skrevet lidt om det før, men har valgt at gøre det igen, fordi jeg ved derer mange derkæmper med det at kunne kende forskel på det at være sulten og det at have appetit til noget
Det har helt klart været min “redning”, og grunden til at jeg ikke har taget påhenoversommeren. Jeg har jo proklameretat jeg har haft det helt fint med mine valg, og at jeg har nydt at “forkæle” mig selv – men sandheden erat jeg VIRKELIG har forsøgt at forkæle mig selv, samtidigt med at jeg har haft det dårligt med det
F. ø. l. e. r. d. u. o. g. s. å. ,. a. t. i. n. k. p. f. m. h. v. æ. O. y. J. j. D. S. Å. 2. b. 5. T. 1. 0. 8. ". N. M. x. (. ). L. c. 6. +. 4. B. 3. H. U. K. 7
Et godt alternativ til smør, når det gælderstegning og bagning, er jomfrukokosolie. Kroppen bliver nød til at “vide” at den får nyt fedt, så den ikke holderpå fedtet, men bruger dette til energiomsætning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.