Y. A. s. e. l. i. g. h. v. a. d. ø. P. o. t. m. n. r. Ø. k. b. -. y. æ. f. J. u. 3. 0. ". D. å. ,. V. S. 2. O. p. H. (. ). B. I. j. L. C. F. N. 7. 5. c. ½. 1. q. 6. T. K. E. M. é
V. e. j. r. t. s. k. ø. n. o. g. h. a. f. d. l. ,. å. y. v. æ. i. w. D. u. p. m. ). J. b. G. H. M. P. '. B. 1. 2. 3. 0. %. A. L. c. F. C. S. U. K. -. n g
Det kan laves på forhånd og lægges i fryseren. Kræver ikke at komme på køl som en kage med fløde. Selve chokoladekage opskriften var den jeg også brugte på mit sommerkage kursus hos specialkøbmanden - SommerkageDa kagemodtageren er vild med bøger, specielt fantasy, og da grunden til at hun stoppede var at hun skal til London, tænkte jeg at kombinere alle de ting og lave en bogkage
Den sidste tid har haven bugnet af bær og jeg har brugt dem i forskellige smoothies. Lige om lidt er blommerne modne, så skal de bruges i smoothies, til blommegrød osv
Den bedste nyhed er, at der er en bog på vej i dansk udgave - den udkommer d. Tsk. Bryder lige ind i sommerferie varmen og vil lige fortælle, at der er en god artikel i Femina #30, i denne her uge, som handler om 5
Familien fik overtalt den lokale købmand til at importere nogle enkelte produkter, og på den måde kunne de holde fast i deres gastronomiske kultur og tradition
T. i. l. s. d. t. e. å. r. m. K. a. v. D. g. F. c. f. k. j. n. o. S. b. N. u. ,. æ. p. ø. -. h. J. y. I. 6. 3. 2. 0. 1. 5. 4. E. R. (. G. C. B. w. ). H
Krydder og steg koteletterne hurtig på en pande og kom dem op i et ildfast fad. Så smider du champignonerne på fanden og krydder med salt og steger hurtig af og hæld dem over koteletterne og der næst pølserne og peberfrugten
Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide fisk når der kommer laks på bordet. Dog er det jo ikke den dyreste fisk du kan finde på markedet
Pisk æg, ost og salt sammen med en gaffel (eller kom osten ovenpå til sidst) og hæld over tærten. Tænd ovnen på 200 grader (alm. Bag tærten en halv times tid på 200 c alm. Del med din venindeClick to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue) 100 g
chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lys ville sikkert også fungere godt)Rør kondenseret mælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en times tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.