Jeg havde på det tidspunkt aldrig tidligere været i byen på mere end en gennemrejse og forventede at komme til en storby – jeg havde jo hørt så meget om, hvor levende Milano ville være med dens mode-kvarterer, utallige restauranter og pulserende natteliv
Hvis det stod til mig, burde stenovnsbagt pizza være en ret man fik hver uge, men jeg må nok tilstå at det måske alligevel ikke ville blive den samme gode overraskelse hver gang og at jeg nok ville blive en smule rundere om hofterne, da jeg kan have svært at høre, hvornår maven siger stop når denne ret kommer på bordet
H. v. e. m. h. u. s. k. r. i. n. b. ø. f. d. l. a. g. o. t. N. p. E. å. ,. 1. ½. æ. F. O. T. L. A. R. S. K. G. U. D. I. j. 8. (. 4. ). 5. 0. J. B. Æ. /. 3. 2. y. c. C. V. P. 7
Grøden har en let marcipansmag, og det grønne islæt klæder mærkelig nok denne smag. Tilsæt nu ægget til grøden og kog under lav varme og rør til ægget er absorberet i grøden
Skil æggeblommerne fra hviderne. Pisk hviderne luftige, uden at de bliver helt stive. Vend forsigtigt blommer og hvider sammen med en dejskraber og tilsæt så kokosmel, HUSK, valnødder, vand og en lille smule salt
KUN fordi jeg ville konkurrencen og formen så meget. ) – glem ALT om, at hvis i ikke spiser noget, så bliver i tynde, stramme og lækre, for SÅDAN FUNGERER DET IKKE
Pak dine bambusmåtte ind i husholdningsfilm, så slipper du for rengøringen, hvis det splatter lidt ud for dig – og det kan det ret nemt, specielt når du når til rullen med squash om
Mad derholder (1. 00 på DR2 Syltetøj og chutney “Det er synd og skam at putte mad i fryseren, men vi har glemt, hvordan vi raffinerer vores gode råvarer, så de bliver både mere delikate, bevarer smag og kraft og samtidig kan holde sig hele vinteren
Hav en herlig lækker og nærende dag. Opskriften kan findes på Tunfyldt peberfrugtDer blev selvfølgelig serveret en lækker salat til - det er der altid til måltiderne hjemme ved mig
F. e. m. k. a. g. r. i. h. j. t. f. d. S. n. y. l. s. p. å. ,. o. u. v. b. O. '. ø. K. -. c. æ. ). B. G. R. L. 1. 0. %. H. 3. D. (. 6. 2. 8. 4. 5. 9. T. P. /. E. x. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.